خدمات سفارت کانادا ، آمریکا و انگلیس

10 / 10
از 1 کاربر

موارد استفاده از ویزای توریستی کانادا

 

در موارد زیر می‌توانید با ویزای توریستی به کانادا سفر کنید :

دیدار خانواده و دوستان

شرکت در همایش‌ها و کنفرانس‌ها

سفر برای تفریح و بازدید از کانادا

سفرهای کاری

در صورتی که بخواهید اقامت دائم کانادا بگیرید و پیش از آن برای انجام برخی از کارها نیاز دارید به کانادا سفر کنید

 به دلیل اینکه سفارت کانادا در ایران دفتری ندارد ، مسافرین جهت انگشت نگاری باید به یکی از کشورهای ترکیه ، ارمنستان یا امارات سفر کنند . به دلیل اینکه دفتر اصلی انگشت نگاری ( وک ) در آنکارا واقع شده است ، خدمات سفارت در این شهر ( آنکارا ) انجام می گردد .

 

  مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا

 

1- اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است

نکته : ویزای توریستی کانادا اعتبار 10 ساله دارد اما چون پاسپورت‌های ایرانی اعتبار 5 ساله دارند، ویزا برای پاسپورت‌های ایرانی 5 ساله صادر می‌شود. حتما در صورت اقدام به ویزا پاسپورت جدید بگیرید

داشتن ویزای شینگن در پاسپورت، فرآیند صدور ویزا را تسهیل می‌کند، هرچند که اجباری بر داشتن آن نیست

۲- دو قطعه عکس جدید (   5 در 7  ) سانتی‌متر رنگی با زمینه سفید

۳- ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان

۴- ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر ( در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود )

۵- تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

۶- مدارک مالی

 شامل نامه‌ی تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه‌ی حساب که نشان دهنده‌ی میزان درآمد ماهیانه‌ی متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت ، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید ( مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است )

۷- ترجمه‌ی اسناد ملکی در صورت وجود

۸- مدارک شغلی 

کارمندان : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه ، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی) ، ترجمه فیش حقوقی سه ماه آخر ، ترجمه لیست بیمه سه ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی

کارفرمایان : ترجمه‌ی «آگهی تاسیس»، «آگهی تغییرات» و «آگهی تصمیمات» شرکت در روزنامه رسمی ، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان ، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ،  نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به انگلیسی

تجار : ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه

مهندسان : ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

دکتران : پروانه طبابت

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد : ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه

بازنشستگان : ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی ( در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود )

 ۹- دعوت‌نامه

 شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی ، نسبت ، دلیل سفر متقاضی ، آدرس و تلفن ، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر ( دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر   Notary Public   برسد ) .

مدارک فرد دعوت کننده : ارائه‌ی کارت شهروندی   (Canadian Citizenship Card) ، پاسپورت کانادایی ، شناسنامه کانادایی (Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت(PR Card)  از سوی فرد دعوت کننده الزامی است . همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار ، نامه بانک ، برگه های مالیاتی (Notice of Assessment)   و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند  .

در صورت نداشتن دعوت نامه ، می‌توانید برنامه سفر ( جهت تاکید بر توریستی بودن ویزا )  که شامل رزرو هتل و پرواز می باشد را از یارا پرواز بخواهید

نکته‌ی بسیار مهم : کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند . در صورت نیاز می توانید تمامی مراحل ترجمه را به یارا پرواز بسپارید .

 

 

 مراحل صدور ویزای کانادا

  1. تکمیل مدارک و ارسال فرم‌ها
  2. بررسی دقیق فرم‌ها و مدارک توسط متخصصین امور ویزایی
  3. ثبت‌نام شما برای درخواست ویزای توریستی کانادا
  4. دریافت نامه انگشت‌نگاری و مدت زمان یک ماهه برای مراجعه به سفارت کانادا در آنکارا 
  5. دریافت جواب از طرف سفارت
  6. در صورت جواب مثبت بایستی حداکثر تا یک ماه ، گذرنامه‌ی خود را به سفارت تحویل دهید تا ویزا برایتان صادر شود . از آن‌جایی که در این مرحله نیازی به حضور خود شخص نیست، یارا پرواز این مرحله را برای شما انجام می‌دهد .  به پروسه‌ی رفت و برگشت گذرنامه به سفارت در این مرحله اصطلاحا «پیکاپ ویزا» می‌گویند

ویزای کانادا محدودیت تعداد ورود ندارد به همین خاطر تا پایان اعتبار می‌توانید هر زمان که خواستید ، با خیال راحت به کانادا سفر کنید و در هر سفر تا شش ماه اقامت داشته باشید

 نکته : در صورتی که جواب سفارت به درخواست شما منفی باشد ، دلیل رد شدن درخواست به شما نیز ارائه می‌شود ، می‌توانید پس از حل آن مشکل ، درخواست مجدد ویزا بدهید .

 

خدمات ویزای مولتی کانادا

 

مشاوره رایگان

پر کردن فرم‌ ها ( توسط متخصصین امور ویزایی )

گرفتن وقت سفارت

تکمیل مدارک

ارسال مدارک به سفارت

ترانسفر رفت و برگشت به   Vac( جهت انگشت نگاری )

واریز وجه سفارت

کارمزد واریز وجه

راهنمای فارسی زبان

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :