ویزای اندونزی ( بالی )

10 / 10
از 1 کاربر

 ویزای اندونزی ( بالی )

 سفارت کشور اندونزی برای کسانی که قصد گردش در این کشور را دارند ، ویزای توریستی صادر می‌کند. مثل خیلی از کشورهای دیگر، برای گرفتن ویزای توریستی اندونزی لازم نیست وقت مصاحبه بگیرید یا خودتان به سفارت مراجعه کنید . شما می‌توانید تمام مراحل گرفتن ویزای توریستی اندونزی را به کارگزار ویزا بسپارید . شرکت یارا پرواز آریا کارگزار ویزای توریستی اندونزی است . در ساعات اداری با ما تماس بگیرید تا همکاران ما در یارا پرواز شما را برای گرفتن ویزای توریستی راهنمایی کنند

 انواع ویزای اندونزی

 سفارت اندونزی در تهران برای مسافرهای ایرانی ویزای توریستی چهارده روزه صادر می‌کند . با این ویزا شما می‌توانید چهارده روز در خاک این کشور باشید.

ü ویزای توریستی اندونزی یک بار ورود است . حتی اگر پیش از تمام شدن مدت ویزا این کشور را ترک کنید ، نمی‌توانید از همان ویزا استفاده کنید و باید برای گرفتن ویزای توریستی دوباره اقدام کنید

ü نمی‌توانید ویزای توریستی اندونزی را تمدید کنید

ü با ویزای توریستی اندونزی اجازه‌ی کار ، تجارت و اقامت بلندمدت در این کشور را ندارید

 

مدارک لازم برای ویزای اندونزی

برای گرفتن ویزای توریستی اندونزی در مرحله‌ی اول باید مدارکتان را آماده کنید . سفارت اندونزی برای صدور ویزای توریستی مدارک زیادی از شما نمی‌خواهد . مدارک لازم برای ویزای اندونزی را آماده کنید و به کارشناسان ما در بخش ویزا تحویل دهید :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان پرواز ( حتما دارای امضاء باشد )
  2. کپی همه‌ی صفحات شناسنامه
  3. کپی کارت ملی
  4. دو قطعه عکس جدید ۴*۳ ضمینه سفید ( عکس ارائه شده با عکس پاسپورت یکسان نباشد )
  5. گواهی تمکن مالی به مبلغ بیش از ۱۰ میلیون (گواهی تمکن مالی باید به زبان انگلیسی صادر شده باشد و بانک صادر کننده آن را مهر کند
  6. فرم کامل شده‌ی مشخصات فردی
  7. رزرو بلیط هواپیما
  8. تائیدیه رزرو هتل
  9. آدرس و شماره تماس محل کار و محل اقامت

پاسپورت باید دست‌کم شش ماه اعتبار داشته باشد

تاریخ رفت و برگشت بلیطی که رزرو می‌کنید باید با تاریخ درخواستی برای ویزا مطابقت داشته باشد ؛ در غیر این‌صورت ویزای شما طبق بلیط رزرو شده صادر می‌شود

رزرو هتل هم مانند بلیط هواپیما باید مطابق زمان درخواست شده برای ویزا باشد. اگر برای مدتی کمتر از زمان درخواستی خود هتل رزرو کرده باشید ، برای بیش از آن زمان به شما ویزا نمی‌دهند

برای اینکه بدانید ویزای اندونزی چند روزه صادر می‌شود اول باید نوع ویزای خود را انتخاب کنید . اگر در هنگام درخواست ، ویزای عادی توریستی را انتخاب کرده باشید ، باید ۷ روز کاری منتظر صدور ویزای خود بمانید (منظور از روز کاری ، روزهای کاری سفارت اندونزی در تهران است )

 در حال حاضر قیمت ویزای اندونزیِ چهارده روزه‌ی عادی 75 دلار می باشد .  

 

 

 

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :